Muhabbit

Binance Coin BNB Fiyat Analizi 13.08.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Binance coin’i inceliyoruz. Binance coin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

bnb fiyat analizi 4

Bu akşamki yazımda BNB fiyat grafiğini inceleyeceğim. BNB oldukça güzel bir yükseliş yaparak bizi umutlandıran bir yapı oluşturdu. Şu anki tek sorun önemli bir direnç bölgesinde olması. Şimdi bunları detaylı bir şekilde inceleyelim.

BNB Fiyat 13 Ağustos 2022

Geçtiğimiz günlerde BNB 330 dolar seviyesinin üzerine çıktı ve oldukça önemli bir seviyeye geldi. maalesef ki buradaki direnç bölgesini geçemedi ve tekrar 330 dolar seviyesinin altına geriledi. Yazıyı hazırladığım sırada 328,65 dolar bölgesinden işlem görüyor.

BNB Grafik 13 Ağustos 2022

Binance coin BNB fiyat grafiği 13.08.2022. 6 Saatlik grafik veriler FTX borsasından alınmıştır.

FTX borsasında listeli BNB süresiz kontratına ait fiyat verileri. Grafik 6 saatlik zaman dilimindedir ve TradingView’den temin edilmiştir.

BNB Analiz 3 Ağustos 2022

Grafikteki yeşil bölgeler orta vadede takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Bir önceki BNB fiyat analizi yazımda 312 dolar bölgesindeki direnci konuşmuştuk. Bu yazıya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Fiyat bu bölgeyi aştı ve şu an için burayı bir destek seviyesine dönüştürdü.

Grafiğe baktığımızda bir nokta dikkatimizi çekiyor. Fiyat son günlerde 337 dolar seviyesine kadar ulaşmış ve buradan ret yemiş durumda. Burası aynı zamanda mayıs ayında fiyatın gördüğü en yüksek seviye ve haliyle burası bir direnç seviyesi oluyor.

Yukardaki paragrafta bahsettiğim iki tepe bölgesi arasında kalan harekete baktığımızda bir çanak oluşumu olduğunu görmekteyiz. Bu da olumlu bir gelişme, çünkü çanak formasyonları dönüş formasyonları sınıfındadır. Ancak henüz 337 dolardaki seviye geçilmediği için formasyon aktifleşmiş diyemeyiz. Bu tarz yapılarda fiyat genel olarak ret yiyip ilkinden daha küçük (genelde fibonacci 0,318-0,5 aralığındna döner) çanak formasyonu yapma eğilimindedir.

Daha fazla BNB analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

TradingView hesabımıza ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde BNB/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version