Muhabbit

Bitcoin Dövmelerine Talep 2021 Senesinde Yüzde 222 Arttı

Son yıllarda kripto paralara, Bitcoin’e, NFT’lere ve DeFi teknolojisine yönelik artan ilgi bu konulardan esinlenerek yapılan dövmelere yönelimi de artırdı.

Bitcoin Dövmesi

Bitcoin Dövmesi

Son yıllarda kripto paralara, Bitcoin’e, NFT’lere ve DeFi teknolojisine yönelik artan ilgi bu konulardan esinlenerek yapılan dövmelere yönelimi de artırdı. Crypto Head tarafından yakın zamanda gerçekleştirilen bir araştırma Google üzerinde kripto para dövmelerine yönelik aramaların 2021 senesinde %222 oranında arttığını gösteriyor.

İlginizi çekebilir: BTC Nedir?

Instagram hashtag verilerini analiz eden araştırmaya göre 1,900 sorgu “kripto para dövmesi” arama terimini içeriyordu. “Bitcoin dövme” arama terimi ise son 12 ayda 1,600 arama sorgusunda yer aldı. BTC temalı dövmeleri 700 aramayla “Dogecoin dövme” takip etti. Her ne kadar piyasa değeri söz konusu olduğunda Bitcoin’den sonra ikinci en büyük kripto para birimi olsa da, dövme aramalarında Ethereum (ETH) en az sorgulanan kripto para olarak dikkat çekti.

BTC Dövmesi

Bitcoin Dövmeleri En Popüler Kripto Para Dövmeleri Olarak Dikkat Çekiyor

Araştırmaya göre #bitcointattoo hashtag’inde yer alan 986 dövme ile Instagram, kripto para dövmeleri arasında en popülerlerinin Bitcoin olduğunu gösteriyor. İkinci sırada ise 956 gönderi ile #cryptotattoo hashtag’i geliyor. #ethereumtattoo hashtag’i ise yalnızca 6 gönderiye ev sahipliği yapıyor.

#bitcointattoo hashtag’inin Instagram’a ek olarak Twitter ve Facebook gibi platformlarda da popüler olduğu, bu platformların önde gelen dövme sanatçılarının son zamanlarda kripto para temalı tasarımlarıyla dikkat çektiği belirtiliyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version