Muhabbit

Bitcoin (BTC) İstenilen Rakama Ulaşacak Mı?

bitcoin muhabbit

BTC hakkında yükselişin olacağını duyarız. Birçok analist ve uzman, Bitcoin para biriminin beklenenden daha çok yukarılarda olacağını belirtir. Yüksek rakamları göreceğine dair en son açıklamayı ise Binance’ın CEO’su yaptı. 

Bitcoin’in, kripto para dünyasında en çok kazandıran para olduğunu bilmeyen yok. Her gün sıkı takip altında olan para birimini reel pazar etkilese de yerini korumayı biliyor. Dünya genelinde yaşanılan kriz ve virüs salgınına rağmen kararlı duruş sergiliyor Bitcoin. Korona virüsünün etkisiyle piyasalarda kısa süreli dalgalanmalar yaşandı. Bir ara da 5 bin doların altına görmesine rağmen çabucak toparlanarak yükselişe geçti. Bu süreçte insanların bir kısmı Bitcoin değil nakit para isteyebiliyor. Ancak uzmanlara göre BTC halen en güvenilir liman.  

Analistlere göre Bitcoin’in gözü yükseklerde. Uzmanların yaptığı araştırma ve analizlere göre para birimi 100 bin dolarları görecek. Bu rakamları göreceğini sadece analistler de belirtmiyor. Kripto para dünyasının yakın isimleri de Bitcoinden daha fazlasını beklediğini açıklıyor. Önümüzdeki süreçlerde BTC için büyük sıçrayışlar ön görülmekte. 

Ross Ulbricht ve Ethereum’un ortak kurucusu olan Charles Hoskinson, 2019 yılında para birimi ile alakalı 100 bin doları göreceğini belirtti. Girişimci Tim Draper ise, 2022 ve 2023 yıllarında kripto paranın 250 bin doları bulabileceğini tahmin etti. Ayrıca Draper, Hoskinson ve Ulbricht gibi yakın zamanda Bitcoinden atak bekliyor.  

BTC İçin Yeni Açıklama Changpeng Zhao’dan Geldi 

BTC üzerinde yapılan söylentiler bir bir gelmeye devam ediyor. Ünlü kripto para borsasının CEO’su olan Changpeng Zhao’da bu furyaya katıldı. Twitter üzerinden yaptığı açıklamada 100 bin dolar seviyesine geleceğini belirtti. Piyasada oluşan tabloya dikkat çekerek bu sayıyı verdiği belirtti. Yaptığı açıklamada Zhao şunları söyledi; 

BTC, 2 trilyon dolarlık bir piyasa değeri olasıdır. Bu piyasa değerinde 100 bin dolar seviyelerine gelecektir. Görünen tabloda bunu yakalaması zor değil.  

Binance CEO’su Changpeng Zhao, BTC para birimi hakkında kimsenin tahmin edemeyeceği şekilde dalgalanma yaşayacağına inanıyor. Zhao, bu söylediklerini Amerika ve senatosuna bağlı olduğu kanaatinde. Federal Reserve ve merkez bankaları yaptıkları ekonomik yatırımların sonucunda olacağını düşünüyor.  

Son Yazılar

Exit mobile version