Muhabbit

FTX Token FTT Fiyat Analizi 21.09.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde FTX Token’ı inceliyoruz. FTX Token grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

ftt Fiyat Analizi 2

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda FTX borsasının tokeni olan FTT’yi inceleyeceğim. Yaşanan düşüşler ile birlikte ciddi geri çekilmeler gördüğümüz bu günler oldukça can sıkmakta. Umarım en kısa sürede düşüş trendi sonlanır ve yükselişe geçeriz.

FTT Fiyat 21 Eylül 2021

Eylül ayı içerisinde 84.75 dolar ile ATH (All Time High) seviyesini yenileyen FTT şu an 52.66 dolar seviyesinde işlem görmekte. FTT zirvesinden %37 oranında gerilemiş durumda.

FTT Grafik 21 Eylül 2021

FTX Token fiyat grafiği 21.09.2021. 1 Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

Grafiğimiz 1 saatlik zaman dilimindedir. Grafikte görüldüğü üzere bir adet yeşil düşen trend çizgimiz bulunmaktadır. Düşen trend çizgisinden alınan tepkiler beyaz ok işareti yardımıyla gösterilmiştir. Tradingview aracılığıyla hazırlanan grafiğimiz logaritmik ayarlardadır.

FTT Analiz 21 Eylül 2021

Grafiğimizde bulunan mor alanlar destek ve direnç bölgeleri olarak bize yardımcı olmaktadır. Şu an 53 dolar direnç bölgemizin altında işlem görmesi nedeniyle dikkatli olmak gerekmekte. Bildiğiniz gibi 53 dolar bölgemiz daha önceki fiyat analizlerimizde bizlere yardımcı olmuştu. 28 Ağustos tarihli fiyat analizimizde 53 dolar direnç bölgemizdeki satış baskısını belirtmiştim. Bu bölgenin kırılmasıyla ATH tazeledi ve yatırımcılarını sevindirdi. 28 Ağustos tarihli fiyat analizimizi okumak için buraya tıklayabilirsiniz. Güncel grafiğimiz hakkındaki düşüncelerimi yorum kısmında aktaracağım.

FTT Yorum 21 Eylül 2021

Grafiğimize baktığımız zaman düşen trend çizgimiz can sıkmakta. Düşen trend çizgimizin kırılmadığı sürece kısa vadeli pozisyon açmak riskli olacaktır. Diğer yandan direnç bölgesine de oldukça yakın olması olumlu bir durum değil. Bu seviyede izlenmesi gereken yol, destek bölgesinden alım yapıp yakın stoplu şekilde takip etmek veya düşen trend çizgisinin kırılmasını beklemek olacaktır. Umarım ikinci senaryo gerçekleşir ve yükselişe başlar.

FTT için teknik değerlendirmem bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Hala FTX hesabınız yoksa bizim linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version