Muhabbit

Hindistan’daki Yatırımcılar, Kripto Paralarla İlgileniyor!

Kripto paralara olan ilgi artıyor. Hindistan’ın %82’si kripto para yatırımcısı olabilir.

hindistan kripto para

hindistan kripto para

Kripto paralara olan ilgi artıyor. Hindistan‘ın %82’si kripto para yatırımcısı olabilir.

Kripto paraların kabul görmesiyle, anket firmaları da halkın nabzını ölçmeye başladı. Ünlü finans firması Deloitte’nin anket sonuçlarına göre; Hintli yatırımcıların çoğu, düzenleyicilerden çıkacak kararın olumlu olması durumunda kripto paraya yatırım yapacaklarını ifade etti.

Ankette diğer dikkat çeken nokta ise ankete katılanların %74’ü kripto paraların menkul kıymet olarak kabul edilmesini istemesi oldu.

Geçtiğimiz günlerde Deloitte ve Times of India’nın yapmış olduğu 1800 kişinin katıldığı anketin detayları ise şu şekilde;

Hindistan‘da yaklaşık 20 milyon kişinin kripto para yatırımcısı olduğunu da hatırlatalım.

Deloitte firmasının kurucularından Saraswathi Kasturirangan, anket sonuçlarıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

Son zamanlarda Hindistan’da kripto paralara yapılan yatırımlar çığ gibi büyüdü. Bu yüzden kripto para sektörü, düzenleyicilerden gelecek vergilerle karşılaşabilir.

Saraswathi Kasturirangan

Hindistan’ın Merakla Beklenilen Kripto Para Tasarısı, Bütçe Oturumunda Tanıtılmayacak!

Hindi Business Line’ın yapmış olduğu habere göre, kripto para yatırımcılarının merakla beklediği yasa tasarısı yapılacak olan bütçe oturumunda yer almayacak.

Economic Times, Hindistan hükümetinin henüz tasarının detayları hakkında fikir birliğine varamadıklarını ifade etti. Tasarının ertelenmiş olmasını, Hindistan’ın CBDC pilot versiyonunun yakın zamanda piyasaya sürülecek olmasıyla bağlantılı olduğu düşünülüyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version