Muhabbit

Huobi Zone 17 Eylül 2021: Avalanche 230 milyon $’lık Yatırım Aldı!

Huobi Zone 17 Eylül Bölümü Yayında!

huobi zone beste naz süllü muhabbit

huobi zone beste naz süllü muhabbit

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, kripto para piyasası ile ilgili bazı önemli gelişmeleri Huobi Türkiye’nin sosyal video paylaşım platformu YouTube’taki kanalında günlük olarak değerlendirmeye başladı.

Günün Öne Çıkan Haberleri

Geçtiğimiz günlerde IOTA ekibinin yaptığı AMA etkinliğine atıfta bulunan Süllü, IOTA’nın olası bir güncelleme haberi ile 1.5 $ bandını kırıp yükseliş görebileceğini belirtti.

Avalanche’ın 230 milyon $’lık yatırım haberinden bahseden Süllü, bu yatırımın altyapı çalışmaları için harcanacağını belirtti.

Cardano, Alonzo güncellemesi ile artık akıllı sözleşmelere destek veriyor. Bununla birlikte 12 Eylül’den bu yana Cardano ağında 40.000’den fazla akıllı sözleşme işlem görmüş.

AMC isimli sinema zinciri, artık Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Bitcoin Cash’i bir ödeme yöntemi olarak kabul edecek.

Beste Naz Süllü’den Günün Öne Çıkan Kripto Para Yorumları

Bitcoin Yorum: Bitcoin 48.500’ü aşarsa, 52.000 seviyeleri görülebilir.

Ethereum Yorum: Ethereum’un orta vadeli trendi yükseliş olarak görünüyor. Kısa vadeli trendinde ise düşüş görülmekte. Süllü’ye göre Ethereum’un direnci, 3.720 $ seviyelerinde.

AVAX Yorum: AVAX’ın 56 $ seviyelerini test etme ihtimali bulunmakta. 

ADA Yorum: ADA grafiği gittikçe sıkışan bir hal almış durumda. Güncellemeler dolayısıyla ADA için, ileriye dönelik bir yatırım söz konusu olabilir.

IOTA Yorum: IOTA geliştiricilerinin bahsettiği 2.0 güncellemesi konuşulmaya devam ederse, IOTA yükselişe geçebilir.

Hala Huobi hesabınız yoksa bizim linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version