Muhabbit

Nirvana’nın Ön Satışı Raydium Üzerinde Gerçekleşecek!

Nirvana’nın IDO’su Raydium AcceleRaytor üzerinde gerçekleşecek!

Nirvana Raydium

Nirvana Raydium

Solana ağı üzerinde merkeziyetsiz bir borsa olan Raydium, yeni bir IDO gerçekleştireceğini Twitter üzerinden duyurdu. Raydium’un launchpad görevini üstlenen AcceleRaytor’da satışa sunulacak olan Nirvana, 11 Nisan 2022 tarihinde piyasaya sürülecek!

Raydium’un açıklamalarına göre satış, iki farklı periyot ile gerçekleşecek.

prANA AcceleRaytor Public Raise Ayrıntıları

prANA’ın 125.000 adeti ön satışta satılacak. Satış ile birlikte 250.000 USDC’lik bir fonlama oluşması bekleniyor. Bununla birlikte her bir tokenın fiyatlaması 2 USDC olacak şekilde satışa sunulacak.

Çekiliş sistemine göre yapılacak satışta, biletine satış hakkı çıkan kullanıcılar, her bir bilet için 50 USDC’lik alım gerçekleştirebilecek. Ön satışa katılım sağlayanlar 1 biletle, 25 adet prANA alabilecek.

Toplamda 5.000 adet bilete katılım hakkı tanınacak ve IDO havuzu satın alımlar için 12 saat boyunca açık tutulacak. Belirtilen süre içerisinde satışa hak kazanan kullanıcılar, havuzlara dahil olabilecek.

Bilet kazanabilmek için Raydium üzerinde satıştan en az 7 gün önce stake edilmiş 100 RAY bulundurulması gerekirken, stake edilen her 100 RAY için yeni bir bilet hakkı tanınacak.

IDO’ya katılmak isteyen kullanıcıların en geç 1 Nisan 2022 tarihine kadar RAY’lerini stake etmesi gerekecek. Kullanıcılar bir cüzdandan maksimum 5 bilet alabilecek.

Nirvana Hakkında

Nirvana, Solana ağında algoritmik olan ve düşük riske sahip, stablecoinden oluşan ikili bir sistem olarak tanımlanabilir. Tokenlerdan biri $ANA diğeri ise $NIRV olmaktadır.

Kullanıcılar platform üzerinde, periyodik olarak ödüller kazanmak için $ANA tokenlarını stake etmeye teşvik edilir. Protokol, toplam $ANA arzına bağlı olarak düzenli aralıklarla ANA tokenı öncesi (prANA) tokenı basar. Bu prANA tokenları, stake ettikleri miktarlara orantılı olarak stake edenler arasında paylaşılır.

Özetle, protokolün satın alma pazarından alınan ANA tokenlar ile, prANA ödülleri elde edilebiliyor. Ardından elde edilen bu prANA tokenları tekrar ANA tokenlarına dönüştürülebiliyor. Bunun yanında platform üzerinde stake edilen $ANA tokenları ile, $NIRV token kredisi alınabiliyor. Alınan bu $NIRV tokenlar ile de daha fazla $ANA sahibi olma imkanı elde edebiliyorsunuz.

Satış hakkında daha detaylı bilgi almak için burayı tıklayabilirsiniz.

Raydium üzerinde gerçekleşecek olan satışlara katılıyor musunuz?

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version