Muhabbit

Pyth Yayıncı Serisinin 4. Bölümünün Konuğu XR Trading!

Önde gelen DeFi platformu Pyth, süregelen yayıncı serisinin 4. bölümünde XR Trading Başkanı Matt Haraburda’yı ağırladı.

pyth xrtrading

pyth xrtrading

Önde gelen DeFi platformu Pyth, süregelen yayıncı serisinin 4. bölümünde XR Trading Başkanı Matt Haraburda’yı ağırladı.

75’ten fazla veri yayıncısına sahip olan platform, her bir yayıncının hikayesinin toplulukla paylaşılmasına özen gösteriyor.

Bir piyasa oluşturma şirketi olan XR Trading, Pyth dünyasına platform henüz yolun çok başındayken, Ağustos 2021’de katıldı. Peki tam olarak ne XR Trading’i Pyth’e katılmaya itti? Haraburda bu soruyu şöyle yanıtlıyor:

“Anaparayla işlem gören bir şirket olarak XR Trading pek çok finansal araç içerisinde bir piyasa yapıcı olarak ön plana çıkıyor. Fiyat oluşturmak ve bunu yaparken teknolojiden faydalanmak işimizin temel odağını oluşturuyor. Bu veriyi Pyth ağına iletmek bu fiyat bilgisini değerlendirmek için eşsiz ve yeni bir yöntem. Ayrıca bunu yaparak neredeyse hiçbir masraf olmaksızın çeşitli projelere ve protokollere değerli bilgi sağlamış oluyoruz.”  

XR Trading’in platform ile işbirliğinden memnun olduğu aşikar. Peki şirket, genel olarak DeFi hakkında ne düşünüyor?

“Finansal piyasalara ve kaliteli piyasa verisine erişim profesyonel alım-satım şirketleri için dahi hantal ve masraflı bir süreç olabilir. Eşleşen alıcılar ve satıcılarda yeniliğe ek olarak veri dağılımını demokratikleştirme bu sorunun çözülmesinde kilit noktalar. DeFi bu konulara gerçekten devrimsel bir bakış açısı getiriyor.”

Pyth, Çeşitli Ekosistemleri Birbirine Bağlıyor

DeFi’ın geleceğine dair Haraburda’nın en büyük beklentisi ise yatırımcıların korunmasına yönelik gelişmelerin artması.

İlginizi çekebilir: Pyth Network’ün Yeni Veri Sağlayıcısı, BitMart!

“Bu yasal düzenlemelerle ya da teknolojik çözümlerle sağlanabilir. Hatta ikisinin bir arada olması daha mümkün. Ancak eğer daha geniş kapsamlı bir benimsenme isteniyorsa bu korunma alanı sağlanmak zorunda.”

Blockchain teknolojisinin hala erken döneminde yer aldığımızın altını çizen Haraburda, CeFi ve TradFi’a dair ise şunları ifade etti:

“Bunların hepsi birbirinden farklı şeyler. Zamanla bu alanların hepsinin birbirlerinin iyi yanlarını alıp kendilerine uyguladıklarını göreceğiz. Bir noktada birbirlerinden ayırt edilemez bir hale gelecekler. Pyth ile ilgili en ilginç, heyecan verici ve çekici bulduğum şeylerden biri de tüm bu çeşitli ekosistemleri birbirine bağlamaya yardımcı olması.”

Pyth hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Pyth Network’ün Türkiye kolunun Telegram kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için hesabımızı takip edebilirsiniz: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version