Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $70730.02
2.52%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $3558.52
1.40%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $54.79
1.24%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $581.3
1.89%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

BITCOIN

Bitcoin’in Bir Sonraki Direnci 1T $’lık Piyasa Değeri!

Acaba ne zaman gerçekleşecek?

Clock
Paylaş
Bitcoin’in Bir Sonraki Direnci 1T $’lık Piyasa Değeri!

Kıdemli bir Bloomberg analisti, Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 $’ı tekrar görmesinin son olmayacağını söyledi. Bununla beraber Bitcoin’in 1 trilyon $’lık piyasa değerine ulaşması bu durum ile mümkün olacak.

728×90 muhabbit - Bitcoin'in Bir Sonraki Direnci 1T $'lık Piyasa Değeri!300x250 muhabbit - Bitcoin'in Bir Sonraki Direnci 1T $'lık Piyasa Değeri!

Pazartesi günü atılan bir tweette, BTC / USD 16.000 civarındayken, Bloomberg Intelligence’in kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone, en büyük kripto para birimi içi yeni bir yükseliş tahmini yaptı.

Bloomberg Intelligence: Bitcoin’in Yükselişi Devam Edecek!

Bitcoin bu haftasonunu nispeten düşük seviyelerde kapattı. Bitcoin, Pazartesi günü kayda değer bir yükseliş sergilemeden kısa bir süre önce 15.800 $’a kadar düştü. Basın zamanında ise Bitcoin 16.700 $ civarında işlem görüyor.

Bitcoin’in 1 Trilyon $’lık piyasa değerine ulaşması için, fiyatını 20.000 $’a kadar çıkarması gerekiyor. Altının dijital versiyonu sınırlı arzıyla fiyat keşfi aşamasında görünüyor ve 2021’de yükselişine devam edecektir.

Mike McGlone
image 13 - Bitcoin'in Bir Sonraki Direnci 1T $'lık Piyasa Değeri!
Bitcoin’in piyasa değeri ve fiyat geçmişi. Kaynak: Twitter

Grafiğe göre, 1 trilyon dolarlık piyasa değeri, Bitcoin bir sonraki direnç noktası olarak görünüyor.

McGlone, Bitcoin’e giderek daha olumlu bir tavır takınmasıyla biliniyor. Geçtiğimiz Eylül ayında, kendisi piyasa durumuna göre Bitcoin’in 15.000 $ civarında seyretmesi gerektiğini söylemişti ve bu söylem kısa bir süre sonra gerçeğe dönüşmüştü.

Brandt, Boğa Sezonunun Erken Aşamalarında Olduğumuzu Söylüyor

Pazartesi günü, ünlü yatırımcı Peter Brandt, 2013 ve 2017’deki boğa sezonuna atıfta bulunarak, mevcut fiyat performansının sadece başlangıç olduğunu söyledi.

Bitcoin, 2015 ve 2017 boğa sezonunda, ortalama 9 kere düzeltme yaptı. Ve Eylül ayının başından bu yana biz iki kez %10’luk bir düzeltme gördük.

image 14 1024x467 - Bitcoin'in Bir Sonraki Direnci 1T $'lık Piyasa Değeri!
Bitcoin’in fiyat geçmişi ve düzeltmeler. Kaynak: Twitter

Aynı zamanda istatistikçi Willy Woo da aynı şekilde mevcut yükseliş trendinin çok başlarında olduğuna inanıyor. Kendisinin argümanını, Bitcoin’in “sadece ısınma turları” olarak nitelendiriyor.

Bildiğiniz üzere, Citibank analistleri Bitcoin fiyatını önümüzdeki sene Aralık ayı için 318.000 $ olarak öngörmüştü.

Sizce Bitcoin, bu öngörüleri yerine getirecek bir fiyat hareketi yapacak mı? Eğer cidden böyle bir durum olursa, diğer yatırım araçları dışında Bitcoin’e yönelir misiniz?

Daha fazla Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar