Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $63740.01
1.20%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $3191.8
-1.70%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $34.99
3.00%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $594
-0.75%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

BLOCKCHAIN

Bybit, İngiltere’deki Hizmetlerini Askıya Alıyor!

Bybit, yaptığı açıklama ile İngiltere’ye kapılarını kapatacağını bildirdi.

Clock
Paylaş
Bybit, İngiltere’deki Hizmetlerini Askıya Alıyor!

Singapur merkezli kripto para birimi türevleri borsası Bybit, 5 Mart tarihinde yaptığı bir açıklama ile İngiltere’deki müşterileri için hizmetleri askıya alacağını duyurdu.

728×90 muhabbit - Bybit, İngiltere'deki Hizmetlerini Askıya Alıyor!300x250 muhabbit - Bybit, İngiltere'deki Hizmetlerini Askıya Alıyor!

Bybit, FCA’nın tüm kripto para birimi türev ticareti yasağının ardından 31 Mart’tan itibaren İngiltere merkezli IP adreslerinden müşterilere hizmet vermeyi bırakacak. 

Bilindiği üzere İngiltere FCA kurumu kripto türev ürünleri ve borsa yatırım senetlerine geçtiğimiz yıl Ekim ayında aldığı bir karar ise yasak getireceğini bildirmişti. Atılacak bu adımın nedeni olarak ise türev ürünlerin çok değişken fiyat hareketlerinin bulunması ve bu tür kripto türevlerine gerek olmaması gösterilmişti.

Borsanın açıklamasında şirketin Birleşik Krallık’ta bir kez daha mağaza açma umuduyla düzenleyicilerle diyaloğu sürdürme niyetlerinin olduğu görülüyor. Konu ile ilgili olarak ise şu ifadelere yer veriliyor:

“Bu konuda derhal işbirliğinizi talep ediyoruz. Bu durumdan üzüntü duyuyoruz ve seçenekleri araştırmak için düzenleyicilerle diyalog arayışına gireceğiz. İleride size tekrar hizmet etme ayrıcalığını kazanabilmeyi umuyoruz.”

Duyuruda borsanın İngiltere merkezli cep telefonu numaralarını veya IP adreslerini kullanarak borsaya yapılacak yeni kayıtların otomatik olarak reddedileceği de bildirildi.

Bunların yanında FCA’nın bu ürünleri yasaklama kararı, endüstri danışmanlarından alınan olumsuz geri bildirimlere yol açmış durumda. Bu kapsamda ticaret organlarının, ulusal makamların, borsaların ve yasal temsilcilerin görüşlerini toplayan FCA’nın elde ettiği verilere göre görüşü alınanların %97‘sinin bir yasak olasılığına karşı çıktığı bildirildi.

Hala Bybit hesabınız yoksa bizim linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar