Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $64037.03
-0.65%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $3133.02
-0.88%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $35.03
-3.97%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $610.1
0.61%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

BITCOIN

Madencilik Devi Gryphon, Bitmain’den Rekor Sayıda Cihaz Alımı Yaptı!

Şirket, 48 milyon dolar değerinde 7.200 adet madencilik makinesi satın aldı.

Clock
Paylaş
Madencilik Devi Gryphon, Bitmain’den Rekor Sayıda Cihaz Alımı Yaptı!

Bitcoin madencilik şirketi Gryphon Digital Mining, Bitmain Technologies’den 48 milyon dolara 7.200 adet Antminer S19J Pro madencilik makinesi satın almak için bir anlaşma imzaladığını duyurdu.

728×90 muhabbit - Madencilik Devi Gryphon, Bitmain'den Rekor Sayıda Cihaz Alımı Yaptı!300x250 muhabbit - Madencilik Devi Gryphon, Bitmain'den Rekor Sayıda Cihaz Alımı Yaptı!

S19J Pro madencilik cihazlarının satın alınmasıyla ilgili anlaşmanın, Gryphon Digital Mining’in Bitcoin hash oranını artırma ve aynı zamanda sıfır karbon ayak izini sürdürme stratejik girişiminde önemli bir adımı temsil edeceği belirtildi.

Bilindiği üzere S19J Pro, Bitmain‘in bu yaz piyasaya sürülmesi planlanan en son madencilik cihazı. Bu yeni model, 29.5 J/TH’lik endüstri lideri enerji verimliliği oranı ve beş yılı aşkın yaşam döngüsü ile birlikte maksimum 100 TH/s hash hızına sahip olacak.

Gryphon Mining, Bitmain’in ilk teslimatın önümüzdeki ay başlayacak şekilde aylık 600 adet cihazı teslim etmeyi planladığını söylüyor. Şirket yaptığı açıklama ile bu yeni anlaşmanın kendilerine önemli bir toplam hash oranı sağlayacağını ve şirketin yüksek verimli cihaz filosunun, %100 yenilenebilir enerji kaynağı ile çalışan kripto para madenciliğinin bir parçası olacağı belirtildi.

Yeni anlaşma ile ilgili olarak açıklama yapan Bitmain NCSA Bölgesi Antminer Satış Direktörü Irene Gao şu ifadelere yer verdi:

“Gryphon’a Bitmain’in en yeni nesil Antminer S19j Pro’yu sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Gryphon’un sıfır karbon ayak izi, dijital para madenciliği sektörüne dahil olma konusundaki uzun vadeli girişimlerini gösteriyor. Onlar operasyonlarını genişlettikçe, gelecekte onlarla devam eden iş birliğimizi dört gözle bekliyoruz.”

Gryphon Dijital Madencilik Hakkında

Gryphon Digital Mining, sıfır karbon ayak izine sahip bir Bitcoin madenciliği şirketidir. Gryphon’un uzun vadeli stratejileri arasında, yüzde 100 yenilenebilir enerji kaynağına sahip ilk dikey olarak entegre kripto para madencilik şirketi olmak yer alıyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar