Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $69382.01
-2.59%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $3497.59
-2.25%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $52.98
-3.06%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $607.1
3.96%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

SON DAKİKA

Thodex’in Kurucusu Faruk Fatih Özer’in Binance’deki Kripto Paralarına El Konulması Talep Edildi!

Thodex kripto para vurgunuyla ilgili yeni gelişmeler!

Clock
Paylaş
Thodex’in Kurucusu Faruk Fatih Özer’in Binance’deki Kripto Paralarına El Konulması Talep Edildi!

Tam olarak sonuca kavuşamayan Thodex kripto para vurgunuyla ilgili soruşturma devam ediyor. Savcılık, Faruk Fatih Özer’in popüler kripto para borsası olan Binance‘e para aktardığını tespit etti. Bununla birlikte savcılık, Thodex davasındaki şüphelilerin buradaki kripto paralarına el konulmasını talep etti.

728×90 muhabbit - Thodex'in Kurucusu Faruk Fatih Özer'in Binance'deki Kripto Paralarına El Konulması Talep Edildi!300x250 muhabbit - Thodex'in Kurucusu Faruk Fatih Özer'in Binance'deki Kripto Paralarına El Konulması Talep Edildi!

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü, Kaçakçılık ve Mali Suçlar Soruşturma Bürosu Savcısı Yücel Ertaş tarafından yürütülen soruşturma devam ediyor. Savcılığın birçok resmi kurumla yazışmalar yapıldığı söyleniyor. Bunun yanında savcılık, hem Faruk Fatih Özer’in nerede olduğuna dair tespitler yapıp, hem de mağdurların zararlarının belirlenebilmesi için çalışmalar yürütmeye devam ediyor.

Savcılık ayrıca Faruk Fatih Özer’in de aralarında bulunduğu tüm şüphelilerin çeşitli kripto para birimlerinin ticareti için bir platform olan Binance’e para aktardığını açıkladı.

Faruk Fatih Özer Nerede?

En çok merak edilen sorulardan birisi ise Faruk Fatih Özer’in nerede olduğu. Başsavcılık, Thodex’in kurucusu ve yöneticisi olan Özer’in hâlâ Arnavutluk’ta olduğunu belirledi. Özer’in Arnavutluk’tan iadesini istendi. Arnavutluk’tan şimdilik bir cevap gelmedi.

Bununla birlikte Faruk Fatih Özer’in, ağabeyi Güven Özer’in de aralarında bulunduğu 6 tutuklu ve hakkında adli kontrol bulunan 27 şüphelinin olduğu dosyada Thodex şirketinin ve tüm şüphelilerin 30 milyon 100 bin 78 lira parasına da el konulduğu iddia ediliyor.

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz..

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar