Muhabbit

CME Vadelileri Kripto Para Borsalarını Geride Bırakıyor!

Unfolded tarafından paylaşılan verilere göre CME vadelileri, kripto para borsalarının tümünü geride bırakmak üzere. Açık pozisyon miktarları ile ilgili paylaşılan grafikte CME, en çok açık pozisyonun bulunduğu ikinci platform olarak öne çıkıyor.

CME

Yeni gelen veriler CME’de vadeli işlemlerin kripto para borsalarını geride bırakmaya başladığını gösteriyor.

Unfolded tarafından paylaşılan verilere göre CME vadelileri kripto para borsalarının tümünü geride bırakmak üzere. Açık pozisyon miktarları ile ilgili paylaşılan grafikte CME, en çok açık pozisyonun bulunduğu ikinci platform olarak öne çıkıyor.

İlginizi Çekebilir: Bitcoin Haberleri

Liderlik koltuğunda 1.14 Milyar $ ile bulunan OKEx’in hemen ardında bulunan CME 910 Milyon $’lık açık pozisyon ile önemli artış yaşamış görünüyor.

Binance’i Geçti

10 Milyon $ gibi ufak bir farkla Binance’i geride bırakan CME, listedeki borsalar arasında ikinci sırada bulunuyor. 900 Milyon $’lık açık pozisyon miktarı ile üçüncü sırada bulunan Binance’in hemen ardından Bybit ve BitMEX geliyor.

Kurumsal Yatırımcılar

Birçok analist tarafından piyasadaki genel yükseliş havasının kurumsal yatırımcılardan kaynaklandığını düşünüyor.

Grayscale, Square, Microstrategy ve Galaxy Digital gibi birçok şirketin Bitcoin yatırımı bulunduğu biliniyor. Son dönemde arka arkaya gelen açıklamalar ile fonlarında bulunan Bitcoin’leri artıran kuruluşlar kurumsal yatırımcılar için en ciddi mesajı veren şirketler arasında bulunuyor.

Yeni Rekor

Bitcoin Vadeli İşlemleri bugün itibarıyla tüm zamanların rekorunu kırdı.

5.9 Milyar $’lık açık pozisyon miktarı ile birlikte Bitcoin Ağustos ayını da geride bırakarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Kurumsal yatırımcıların piyasaya ilgisi artmaya devam edecek mi?

İlk 100 Kripto Para Birimi

Son Yazılar

Exit mobile version