Muhabbit

Huobi ABD’ye Geri Dönmeyi Planlıyor!

2019’un sonlarında ABD’deki faaliyetlerini durdurduktan sonra Huobi, ülkede bir trust şirketi açmakla ilgileniyor gibi görünüyor.

Huobi ABD'ye

Büyük bir küresel kripto para borsası Huobi’nin arkasındaki şirket olan Huobi Group, görünüşe göre yerel düzenleyicilerden alınan bir lisansla ABD’ye dönmeyi planlıyor.

2019’un sonlarında ABD’deki faaliyetlerini durdurduktan sonra Huobi, ülkede bir trust şirketi açmakla ilgileniyor gibi görünüyor. Trustlar, bir grup yatırımcı için varlıkları yöneten şirketlerdir. Grayscale’ın trustlari bu yapıyı geleneksel pazarlarda kripto para birimini sunmak için kullanıyor.

Huobi Technology Holdings tarafından 22 Aralık’ta yapılan bir duyuruya göre, şirketin Nevada’daki kolu Huobi Trust, Nevada’daki işletme ve Endüstri Departmanının Finansal Kurumlar Bölümünden bir Trust şirketi lisansı aldı.

Huobi’nin yönetici müdürü Lan Jianzhong, Huobi Trust’ın henüz ilgili herhangi bir hizmet vermeye başlamadığını belirtti. Jianzhong duyuruda, “Hissedarlara ve potansiyel yatırımcılara, Şirketin hisselerini satarken dikkatli olmaları tavsiye edilir” dedi.

Huobi US, bildiğiniz üzere faaliyetlerini 2019 senesinde resmi olarak durdurmuştu. Hareket, Huobi Global’in tüm ABD müşteri hesaplarını Kasım ortasına kadar donduracağını açıklamasından kısa bir süre sonra geldi. Borsa, olayın Amerikan düzenleyici sistemiyle ilgili sorunlardan kaynaklandığını söyledi.

Borsa, son yıllarda dünyadaki yeni pazarlara ulaşmak için çaba gösteriyor. Kasım 2020’de Huobi Group’un merkezi Singapur’da bulunanan kripto borsası Huobi Global, Malezya’da ticaret hizmetlerini başlatmak için yeni bir borsa olan Huobi Labuan‘ı duyurdu. Ayrıca Ağustos ayında Huobi, Rusya’daki varlığını genişletmek için çeşitli kararlar aldığını açıkladı.

Bakalım Huobi, ABD’ye istedikleri gibi bir giriş yapabilecek mi?

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Daha fazla Huobi Haberleri için: Huobi Haberleri

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version