Muhabbit

Mossad Kripto Para Uzmanlarını İşe Alıyor!

İsrail’in ulusal istihbarat teşkilatı Mossad, kripto para uzmanlarını işe alıyor!

Mossad Muhabbit

İsrail istihbarat teşkilatı Mossad

İsrail’in ulusal istihbarat teşkilatı Mossad, kripto para uzmanlarını işe almak istiyor. Dünya genelinde her geçen gün kripto paralar daha da çok benimseniyor. Bununla birlikte çeşitli hükümetler kripto para ekosistemine daha geniş bir çerçeveden bakmak istiyor.

Kripto paralar hakkında daha çok bilgi sahibi olmak isteyen İsrail ulusal istihbarat teşkilatı Mossad, bir kripto para uzmanı aradığını bildirdi.

Yerel basında bildirildiği üzere, İsrail ulusal istihbarat teşkilatı kripto para birimleri ve finansal teknolojiler konusunda uzmanlar arıyor. Bu haberle birlikte, ülkenin gelecekte kripto parayı benimseme olasılığı artabilir.

Bazı haber kaynaklarına göre Mossad’ın, kripto paralar ile anonim olarak ödeme yapabilme ayrıcalığından dolayı ilgilendiği söyleniyor. İstihbarat ajanlarına ödeme yapmak veya kripto para birimleri aracılığıyla ekipman satın almak bu nedenlerden biri olabilir.

Sonuç olarak ulusal istihbarat teşkilatı, gizli operasyonlar ve istihbaratlar yürütüyor. Mossad için mali gizlilik çok önemli olabilir.

Kripto paralara olan bu ani ilgi, İsrail’in mevcut terörle mücadele faaliyetlerinden de kaynaklanmış olabilir. Yaklaşık 2 ay önce İsrail ordusu ve terör örgütü Hamas arasındaki savaşın ortasında, İsrail Terörle Mücadele Birimi örgütle bağlantılı olduğu düşünülen 84 kripto adresine el konulmasını emretmişti.

Güvenliği ve anonimliği nedeniyle Bitcoin tercih edilen kripto para birimi olsa da, Monero veya Dash gibi gizlilik esaslı kripto paralar istihbarat teşkilatları için önemli olabilir.

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version