Muhabbit

Robinhood, Kullanıcılarına 7/24 Telefon Desteğini Başlattığını Duyurdu!

Şirket, kullanıcı tabanına daha iyi hizmet vermek için 24 saat aktif olacağını belirtiyor.

Robinhood

Robinhood

Son dönemlerin popüler ticaret uygulaması Robinhood, 5 Ekim tarihinde yaptığı açıklamada, kripto para yatırımlarına erişmek için kaydolan milyonlarca kullanıcı da dahil olmak üzere kullanıcı tabanına daha iyi hizmet vermek için 24 saat telefon desteği başlattığını duyurdu. 

Uygulamanın kullanıcıları artık olarak haftanın yedi günü, günün 24 saati canlı bir müşteri hizmetleri temsilcisiyle konuşabilecekler. Şirket, 7/24 destek hattının güvenilirliği ve erişilebilirliği artırmanın yanı sıra müşterilerinden gelen zamana duyarlı talepleri yanıtlamaya yönelik daha geniş bir çalışmanın parçası olduğunu belirtiyor.

Servise erişmek için kullanıcılar Robinhood uygulaması aracılığıyla bir arama talep ettikten sonra bir telefon görüşmesi için sıraya girecekler ve ardından bir Robinhood temsilcisi aramayı başlatacak.

Robinhood Crypto’nun COO’su Christine Brown, şirketin büyük borsaların özelliği olan daha yüksek hacimler ve daha uzun bekleme süreleri nedeniyle müşteri hizmetlerini artırdığını söyledi. CEO ayrıca, şirketinin ekonomik, eğitimsel ve duygusal olmak üzere “finansal piyasaların önündeki üç büyük engeli çözmeye kararlı olduğunu söyledi.

“Duygusal engelleri aşmak için herkesin yatırımcı olmaya hazır olduğunu ve ihtiyaç duyduklarında ihtiyaç duydukları desteği alacaklarını hissetmelerine yardımcı olmamız gerekiyor. 7/24 telefon desteği sağlamanın bu engelleri aşmaya devam edeceğini umuyoruz.”

Brown, haziran ayı itibariyle Robinhood’un yaklaşık 2.700 müşteri destek personeli olduğunu söylüyor.

Kullanıcılar Borsaların Her An Ulaşılabilir Olmasını İstiyor

Bilindiği üzere müşteri hizmetleri veya eksikliği, birçok kripto para birimi yatırımcısı için ciddi bir sorun haline geldi. Bunun en son örneği olarak, binlerce Coinbase müşterisi, hesapları ele geçirildikten sonra bile müşteri desteğine ulaşamamıştı. 

Ticaret platformları, özellikle boğa piyasalarında, destek personelini yeterince hızlı bir şekilde dönüşünü sağlayamadığından, kripto para borsa desteği büyük ölçüde eşit derecede kötü olarak değerlendiriliyor. Bu sorun aynı zamanda yüksek hacmin olduğu dönemlerde altyapının aşırı yüklenmesine yol açarak milyonlarca yatırımcının en çok ihtiyaç duydukları anda hesaplarına erişememesine neden oluyor.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version