Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $64492.01
0.37%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $3156.79
0.59%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $35.6
-2.12%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $614.4
1.17%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

BLOCKCHAIN

2020 Yılının Kripto Alanındaki En Etkili İsimleri Açıklandı!

2020 yılının enleri burada!

Clock
Paylaş
2020 Yılının Kripto Alanındaki En Etkili İsimleri Açıklandı!

CoinMarketCap’in düzenlediği ve 6.000’den fazla kişinin katılımının sağlandığı 2020 yılı anketinin sonuçları açıklandı!

CoinMarketCap, DeFi popülaritesi ve yıl sonuna doğru yaşanan kurumsal yatırımlar ile beraber, kullanıcıları ile bir anket yaptı. Bu sayede CoinMarketCap kullanıcıları, kripto alanındaki en etkili isimleri seçti.

728×90 muhabbit - 2020 Yılının Kripto Alanındaki En Etkili İsimleri Açıklandı!300x250 muhabbit - 2020 Yılının Kripto Alanındaki En Etkili İsimleri Açıklandı!

2020 Yılının En Etkili Kripto Figürü

2020 yılının en etkili kripto figürü, tahmin edebileceğiniz gibi Vitalik Buterin oldu. Ethereum 2.0’ın geliştirilme aşaması, ETH’nin fiyat artışı ve Ethereum’un DeFi’ye olan katkıları sayesinde Vitalik Buterin ve Ethereum, kripto para sektörünü bir adım ileriye taşıyor.

Toplamda 10 ismin seçildiği ankette, sırasıyla Alex Mashinsky, Andre Cronje, Andreas Antonopoulos, Anthony Pompliano, Changpeng Zhao, Charles Hoskinson, Emin Gün Sirer, Michael Saylor ve son olarak Satoshi Nakamoto var.

Anketin kripto alanındaki en etkili kişiler anketinde ise Chanpeng Zhao adını listeye yazdırdı. Bunun yanında Ethereum’un kurucu ortağı ve Cardano’nun CEO’su Charles Hoskinson yerini aldı. İkilinin yanında Avalanche’ın kurucusu Emin Gün Sirer‘de ismini listeye yazdırdı.

Ayrıca kripto alanındaki en etkili finans figürleri anketinde ise VOIP geliştiricisi Alex Mashinky yerini aldı. Mashinky’nin yanında ise, tartışmalı şirket Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse oldu. Bu ikilinin yanında bu yıl sıkça adını duyduğumuz MicroStrategy şirketinin CEO’su Michael Saylor yerini aldı.

Teknoloji alanında en etkili kişiler anketinde ise, Charles Hoskinson, Emin Gün Sirer ve Vitalik Buterin yer aldı.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Telegram kanalımıza katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar