Muhabbit

WOO Network Artık Türkiye’de!

WOO Network ailesi büyümeye devam ediyor. WOOTR adında kurulan yeni yapı ile birlikte, platformun Türkiye hizmetleri güçlendirilecek.

wootr

Dünyanın en büyük 10 kripto para borsası arasında yer alan WOO Network, WOOTR adıyla Türkiye’de alım satım hizmetleri vermeye başladığını duyurdu.

WOOTR; WOO Network’ün global piyasalarda sağladığı sıfır komisyon ücreti gibi tüm avantajlardan Türkiye’deki kullanıcılarını da faydalandırmaya devam ediyor. Sıfır komisyon, derin likidite ve özelleştirilebilir arayüzlerle kripto para işlem deneyimleri yaşamak isteyen kullanıcılar WOOTR’yi ziyaret edebilirler.

İlginizi çekebilir: WOO Network Tayvan’dan AML Lisansı Aldı!

WOOTR Ekibi Kuruldu

Aralık 2021 tarihi itibarıyla WOO Network, Türkiye’deki faaliyetlerine başlamıştı. Bundan böyle WOO Network, Türkiye faaliyetlerine ülke sınırları içerisinde kurduğu özerk şirket üzerinden devam edecek.

WOOTR ekibinde; Türklerden oluşan yönetim ve yazılım kadroları bulunuyor. Şirkette Ağustos 2022 itibarıyla, çalışan personel sayısı 30’a ulaştı. Şirket bünyesinde; araştırma ve iş geliştirme, bilgi teknolojileri, hazine ve operasyon, hukuk ve uyum, muhasebe ve finans, müşteri destek ve insan kaynakları departmanları çalışmalarına devam ediyor.

Ekibin başında; daha önce Garanti BBVA Yatırım, Bitpanda ve Rain gibi şirketlerde profesyonel çalışma tecrübesine sahip ve aynı zamanda hukuk geçmişi olan Ali Buğra Gökağaçlı bulunuyor. WOOTR üst düzey yöneticileri ise; Binance, Citi, TEB, Ernst&Young, Turkcell gibi önemli kuruluşlarda çalışmış personellerden oluşuyor.

İlginizi çekebilir: WOOFi Cross Chain Swap İşlemlerinde ”Stargate Protokolü”

Müşteri Verileri Türkiye’de Saklanıyor

WOOTR; Türkiye’de hizmet sunan diğer kripto para borsalarının aksine, sunucularını Türkiye’de kurarak müşterilere ait kişisel veri ve varlıkların korunma sorumluluğunu yerine getiriyor.

Şirket sunucularının Türkiye’de olması, müşterilere işlemlerinde hız ve güvenlik sağlıyor.

WOOTR Ürünleri

WOOTR platformunda günümüz itibarıyla (18.09.2022) listeli olan coin ve tokenlar sırasıyla şöyle:

Yeni kripto paraların platforma entegrasyonu konusunda ise WOOTR, çalışmalarına devam ediyor.

WOOTR, WOO Network’ün sunduğu tüm hizmetleri Türkiye kullanıcılarına da sunuyor. Bunun yanında, Türkiye pazarı ve kullanıcılarına özel, ayrıcalıklı hizmetlerin gelecekte sağlanması planlanıyor.

WOO Network Türkiye ekibi bugüne kadar 3 bin kripto para borsası kullanıcısına teknik analiz eğitimleri sundu. WOOTR ekibi, müşteri memnuniyetine önem veren vizyonu ile müşteri odaklı çalışmalarına devam etmeyi hedefliyor.

İlginizi çekebilir: WOO Network’te Geçen Hafta Neler Oldu?

WOOTR’de Kurumsal Hizmetler

WOOTR üzerinde trader’lar, kurumsal şirketler ve yatırımcılar; düşük işlem ücretleri veya sıfır komisyon ücretleri gibi avantajlara sahip.

WOOTR, kurumsal müşterilerine yönelik; OTC işlem hizmeti, saklama hizmeti, piyasa yapıcılığı, kurumsal müşteri yöneticiliği işlemleri, ICO, IEO, danışmanlık hizmetleri, global kripto para borsalarında listeleme hizmeti ve WOO Ventures Yatırım Hizmeti gibi özel hizmetler de sunuyor.

Ayrıntılı bilgi ve görüşme talepleri için bd-turkey@woo.network adresine e-mail gönderebilirsiniz.

Daha fazla WOO Network haberi için buraya bakabilirsiniz.

Daha fazla Borsa haberi için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version