Muhabbit

Huobi Zone 28 Şubat-4 Mart 2022: Neler Oldu?

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, 28 Şubat-4 Mart 2022 haftasında kripto para piyasasında yaşanan önemli gelişmeleri değerlendiriyor.

huobi zone beste naz süllü muhabbit

huobi zone beste naz süllü muhabbit

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, kripto para piyasası ile ilgili bazı önemli gelişmeleri Huobi Türkiye’nin video paylaşım platformu Youtube’taki kanalında günlük olarak değerlendirmeye başladı.

Hafta boyunca kripto para piyasasında yaşanan gelişmeler, Beste Naz Süllü tarafından Huobi Zone’da değerlendirildi.

Bu Hafta Huobi Zone’da Yer Alan Önemli Gelişmeler

Huobi Zone 28 Şubat 2022: Rusların 200 Milyar Dolar Kripto Para Rezervi!

Avrupa Komisyonu, Rusya’nın sınır ötesi ödeme yapma kapasitesini engellemek için SWIFT sisteminden birçok Rus bankasını çıkarmak istediğini açıkladı.

Rusya Merkez Bankası, nakit paraya olan talebin Mart 2020’den bu yana en yüksek seviyeye ulaştığını açıkladı.

Savaş ortamında birçok piyasada düşüş yaşanmasına rağmen kripto para piyasası haftayı yeşil bir mumla açtı.

Huobi Zone 1 Mart 2022: BTC Yükseldi! Waves %40 Hedefte!

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırmasıyla beraber Rusya’ya karşı birçok ekonomik yaptırım kararı verildi. Ekonomik yaptırımlara ek olarak geçtiğimiz günlerde Ukrayna, kripto para borsalarına Rus ve Belaruslu hesapları engelleme talebinde bulundu. Coinbase, Kraken ve birçok kripto para borsası bu talebi reddetti.

Huobi Zone, 1 Mart 2022

Batı ülkelerinin Ukrayna işgali sonrasında Rusya’ya uyguladığı yaptırımlar perakende müşterilerini birikimlerini kaybetme riskiyle karşı karşıya bıraktı.

Huobi Zone 2 Mart 2022: Kripto Para Yükselişi Başlıyor mu?

Ukrayna, kripto para borsalarından Rusya ve Belarus’taki kullanıcılarına yaptırım uygulamalarını istemişti. Ancak olumlu sonuç alamadığı isteği sonrası, eski ABD Başkan Adayı Hillary Clinton da Biden yönetimden benzer bir istekte bulundu.

Vadeli işlem borsası CME, mikro Bitcoin ve mikro Ethereum opsiyon sözleşmelerini 2022 yılı Mart ayının sonunda işleme açmayı planlıyor.

Huobi Zone 3 Mart 2022: Biden-Powell-Yellen Kripto Paraları Düşürdü!

 ‘Missed Doge, Get Floki’ isimli kripto para reklamı İngiltere’nin reklam otoritesi (ASA) tarafından yasaklandı.

Huobi Zone, 3 Mart 2022

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından yapılan son açıklamada, kurumun, yatırım danışmanları ve yatırım şirketleri için kripto paralar hakkında yeni öneriler düşündüğü belirtildi.

Huobi Zone 4 Mart 2022: Bitcoin’de İşlem Stratejisi

Rus bankalarına geçtiğimiz günlerde uygulanan SWIFT yasağı dünya çapında yankı uyandırdı. Yasağın özellikle Venezuela gibi ekonomisi Rus bankacılık sistemine entegre ülkelerde ciddi finansal problemlere yol açabileceği ifade ediliyor.

Bununla birlikte Venezuela’da Metamask’ın engellediği ve Venezuelalıların cüzdanlarına ulaşılamadığı belirtildi. Metamask’ın düzenleyici kaygısı ile yaptığı iddia edilen erişim sıkıntısı, Metamask tarafından yalanlandı.

Huobi hesabınız yoksa, avantajlardan yararlanmak ve Muhabbit ekibine destek olmak için buradan hesap açabilirsiniz.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version