Muhabbit

Haftalık Muhabbit Özet 1-8 Mart 2021

Merhaba sevgili Muhabbit okuyucuları, geçtiğimiz haftanın özetini derlediğimiz Haftalık Muhabbit Özet 1-8 Mart 2021 haftasıyla karşınızdayız!

Merhaba sevgili Muhabbit okuyucuları, geçtiğimiz haftanın özetini derlediğimiz Haftalık Muhabbit Özet 1-8 Mart 2021 haftasıyla karşınızdayız!

1-8 Mart 2021 haftasında dünyanın dört bir yanından sizlere sunduğumuz kripto para borsası haberlerine hep beraber bir bakalım.

Geçtiğimiz Haftanın En Çok Ses Getiren Olayları

Geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan olayı belki de Twitter’ın CEO’su Jack Dorsey’in ilk tweet’ini NFT olarak açık artırmaya koymasıydı. İki isim arasında gidip gelerek 2,5 milyon dolarlık bir fiyata ulaşan tweet’in satışı henüz yapılmadı. NFT çılgınlığı sadece kripto para dünyasına yakın isimlerden de gelmedi. Paris Hilton, Amanda Cerny gibi birçok isim NFT çılgınlığına kapıldı.

Binance Smart Chain üzerindeki DeFi projesi Meerkat siber saldırıya uğradı. Ancak geçtiğimiz haftanın tek siber saldırı kurbanı Meerkat değildi. PAID Network de siber saldırıya uğradı.

BitMEX’in eski kurucu ortağı ve CEO’su Arthur Hayes’in yakın zamanda teslim olarak ifade vermesi bekleniyor.

Bankacılıkta bir dünya devi olan Goldman Sachs, kripto para alım satım masasını tekrar açtığını açıkladı. Açıklamadan birkaç gün sonra ise kripto paralar konusunda yaptığı anketin sonuçlarını sundu.

Meme kültüründen doğan DogeCoin, ünlü bir NBA takımının maçlarında bilet alımı veyahut takıma özel ürün alımı gibi harcamalarda kullanılabilecek.

Ripple’ın SEC davası, Amerika Birleşik Devleti’ndeki faaliyetlerini sekteye uğratsa da Asya faaliyetlerini engellememiş.

Türkiye’de pek revaçta olmayan Google Finans, kripto para seçeneğini sistemlerine ekledi. Ancak bu kararı, onun Brave karşısında kaybettiği pazar payını geri almasını sağlar mı bilinmiyor.

Kripto para dünyasının milyarderleri listesinde CEO’lardan geçilmiyor!

Conflux Network üzerindeki merkeziyetsiz borsa Moonswap’in üzerindeki likidite 10 milyar doları aştı.

Türkiye kripto paralar ve Blockchain teknolojisi ile alakalı adımları takip ediyor ve gerekli bilgilendirmeleri yapma konusunda adımlar atıyor.

Kurumsal şirketlerin Bitcoin satın alma furyası Çin’e de sıçradı. Ancak kurumsal olarak Bitcoin alımı yapan ilk şirket MicroStrategy’nin hisseleri günbegün düşmeye başladı.

Türkiye’de faaliyet gösteren iki önemli şirketten Türkiye’ye özel, ödüllü etkinlikler dizisi geçtiğimiz hafta başladı.


Geçtiğimiz Haftanın En Çok Konuşulan Kripto Paraları;

Geçtiğimiz Hafta Bitcoin (BTC);

1-8 Mart 2021 Bitcoin fiyat, hacim ve piyasa değeri grafikleri

Geçtiğimiz Hafta Ethereum (ETH);

1-8 Mart 2021 Ethereum fiyat, hacim ve piyasa değeri grafikleri

Geçtiğimiz hafta XRP (XRP);

1-8 Mart 2021 XRP fiyat, hacim ve piyasa değeri grafikleri

Haftalık Muhabbit Özet 1-8 Mart 2021 ile karşınızdaydık, haftaya görüşmek üzere!

Daha önceki özet yazılarımız için; Haftalık Muhabbit Özet

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version